Uncategorized

Ihana kamala viha – mitä tehdä vihan tunteelle ja mistä se kertoo?

Istun kotona tuntien miten ahdistus alkaa valtaamaan kroppaani. Miehellä on pitkä päivä töissä, joka tietää minulle 12 tuntista päivää kahdestaan kotona vauvan kanssa. Vanessalla on menossa joku kehitysvaihe, jossa äiti on jo ihan nähty ja ympärille kaivataan uusia naamoja ja tekemistä. Jaksan yleensä todella hyvin 8-9h, mutta iltaisin alan kaipaamaan apua. Hetken hengähdystä ja vastuun… Read More Ihana kamala viha – mitä tehdä vihan tunteelle ja mistä se kertoo?

Uncategorized

Miten sekaisin raskauden jäljiltä on?

Joulukuussa vielä raskaana ollessani olin täynnä energiaa. Tein uudenvuoden lupauksia ja suunnitelmia ja mietin tarkasti mihin haluan tänä vuonna panostaa. Sitten syntyikin vauva ja menin aivan omaan kuplaan. Nyt vasta palasivat nuo joulukuiset ajatukset mieleeni, muistuttaen fiiliksistäni silloin. Aivan kun nyt olisin valmis jatkamaan siitä, mihin jäin. En osaa sanoa missä olen ollut viimeiset kolme… Read More Miten sekaisin raskauden jäljiltä on?

Uncategorized

Miten elämää kuuluu elää?

Pieni tyttömme on siis saanut nimekseen Vanessa Olivia <3 Juhlien järjestäminen oli mukava projekti, vaikka välillä aiheuttikin paljon stressiä. Oli mukavaa keskittyä johonkin ja suunnitella pöytäkoristeita sekä pieniä yksityiskohtia. Askarreltiin ystäväni kanssa silkkipaperista pompomeja seinälle ja ruusukullan väriset ilmapallokirjaimet muodostivat neidin nimen tarjoilupöydän ylle. Päivä oli oikein onnistunut vaikka menikin todella nopeasti ohitse. Mulla oli… Read More Miten elämää kuuluu elää?

Uncategorized

Vapaus

Vapaus on mulle tärkeä arvo. Olen lähiaikoina päätynyt ymmärrykseen, että se on ehkäpä mulle henkilökohtaisesti se kaikista tärkein. Vapautta on paljon erilaista ja arvona se ilmenee mun elämässä tosi erilaisina juttuina. Se on vapautta valita mitä syö tänään ruoaksi, missä työskentelee, mitä ajattelee toisista. Tajusin kuitenkin vähän aikaa sitten, kuinka pystyn tuntemaan vapautta sisäisesti. Vapauttamaan… Read More Vapaus